Overslaan en naar de inhoud gaan

4-daagse reis De Keukenhof en Noord Nederland 1 t/m 4 april 2019

Datum
1 t/m 4 april 2019
Prijs
€ 385,- p.p.h.p. (€ 45,- toeslag 1-pers. kamer)
Verblijf/hotel

 

 

We verblijven deze 3 nachten in hotel “Abdij de Westerburcht” in Drenthe. Een prima modern en luxe  hotel met een leuke bar en goed restaurant. Van hieruit maken wij alle  bovengenoemde excursies.

Inbegrepen excursies

 

 

1 april bezoek aan de Keukenhof  waar we volop de tijd hebben om de ontwakende lente en de tulpenbloei te bewonderen. Daarna gaan we  via de Afsluitdijk naar Franeker waar we  het beroemde Koninklijke Planetarium van Eise Eisinga bezoeken.                                                                    

2 april maken we een tocht over de Friese Meren en u krijgt op de verwarmde boot een lunch geserveerd ! We bezoeken het Ir Woudagemaal, het grootste nog werkende stoomgemaal ter Wereld en u kunt hier wel heel bijzonder ervaren hoe onze Noorderburen al eeuwenlang  het waterpeil onder controle houden. We sluiten af met een bezoek aan de Weduwe Joustra ! ? Hier wordt al meer dan 150 jaar de bekende Beerenburg gemaakt en die gaan we proeven! Het ligt midden in Sneek en dat is sowieso een leuk plaatsje om te bezoeken.                                                        

3 april gaan we terug naar de pre historie. We bezoeken het Hunebed museum, een heel bijzonder museum in een heel bijzonder gebouw. Op verrassende wijze maakt u kennis met de geschiedenis die u vroeger op school moest leren maar waar u zich niets bij kon voorstellen. Nu wel ! Het is echt heel interessant en zeer boeiend. Aansluitend rijden we naar Giethoorn, het Venetië van het Noorden . We maken een  tocht over de waterstraatjes ( in een gesloten boot) en laten ons verrassen. In Giethoorn zelf hebben we nog de tijd om zelf wat te ontdekken.                                         

4 april gaan we ’s morgens naar Luttelgeest in de Noord Oostpolder , nu de provincie Flevoland. Hier bezoeken we de fenomenale Orchideeënhoeve . Niet alleen Orchideeën maar ook de hangende tuinen ,  een sub tropische tuin, een Vlinderpaviljoen en een gloednieuw Makirijk met bijzondere Maki apen en andere dieren. Kortom, hier verveel je je niet  en het is er in die 12 hectare glazen kassen , lekker warm ! Een groot zelfbedieningsrestaurant is er ook ! We sluiten onze 4 daagse verkenningstocht af met een kort bezoek aan een bijzonder museum in Steyl , echt verrassend.

Verslag

 

 

Heeft u besloten om mee te gaan, dan….  
Verzoeken wij u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen en te zenden aan: 
Nancy Tours Reizen, Postbus 4312, 6202 VA Maastricht en gelijktijdig € 185,- p.p. over te maken op
rek.nr. NL83ABNA0416115195 t.n.v. Nancy Tours Reizen te Maastricht onder vermelding van:
[postcode en huisnr] KEUKENHOF

U dient zelf te zorgen voor een goede reis- en/of annuleringsverzekering!