Overslaan en naar de inhoud gaan

6-daagse kerstreis naar het Bayerische en Böhmerwald 22 t/m 27 december 2018

Datum
22 t/m 27 december 2018
Prijs
€ 449,- p.p.h.p (€ 70,- toeslag 1-pers. kamer)
Verblijf/hotel

 

Eens wat anders met Kerstmis ? Niet zelf koken of ergens gaan eten ? Even heerlijk ontspannen en de romantiek van een onvervalst kerstgevoel meemaken ? Ga met ons mee naar Hotel Dilger in Rattenberg/ Maierhof, midden in het Beierse Woud. Het is een prachtige reis met onvergetelijke momenten.

Inbegrepen excursies

 

22 december rijden we via Köln, Frankfurt, Nürnberg en Regensburg naar ons heerlijke hotel Dilger . Alle kamers van alle comfort voorzien , lift, sauna, Whirlpool en kegelbaan. Een echt familie hotel waar de gast nog koning is ! Een ruim driegangen diner sluit deze dag af
23 december gaan we naar de Drie rivierenstad Passau. Een buitengewoon mooie stad met een indrukwekkende Dom waarin het grootste kerkorgel ter wereld. Voor de kerk is nog de laatste dag van de beroemde Passauer Kerstmarkt. Die bezoeken we natuurlijk ook, evenals de Dom. We gaan nog even de Altstadt in om wat te eten of Kaffee met Kuchen te gebruiken. Als u nog tijd en zin heeft kunt u een deel van de « « Krippenwandeling »volgen, echt mooi !
24 december. In heel Duitsland begint namiddag de Heiligenabend. Wij gaan ‘s morgens naar de gezellige stad Straubing en maken en passant nog een mooie toer door het Beierse Woud. Na de middag zullen wij u echt verrassen. We vieren in een verwarmde houten schuur de « Heiligen Abend” met Koffie/ Glühwein of andere drank, versnaperingen en voor iedereen een klein Kadootje. Zo bereiden wij ons voor op het Kerstfeest !U zult zich niet vervelen en u zult er heel zeker geen spijt van hebben. Na het diner kunt u met ons meegaan naar de nachtmis in het dorp. We sluiten de avond af met Glühwein !
25 december. Het is kerstmis en een mooi ontbijtbuffet verwacht ons. We gaan naar het nabij gelegen glasdorp in Arnbruck. U zult versteld staan wat hier allemaal te zien is en te krijgen. Volop bedrijvigheid en heel gezellig, We zorgen dat we weer op tijd in ons hotel zijn want de Hotelier heeft een uitgebreid 5 gangen Kerstdiner voor ons gemaakt en dat zal zeer zeker een feestelijke afsluiting van de eerste Kerstdag zijn !
26 december Onze laatste avond in ons hotel sluiten we weer af met een feestelijk vijfgangen diner !!
27 december rijden wij weer naar Nederland met gegarandeerd een berg van goede herinneringen !

Verslag

Heeft u besloten om mee te gaan, dan….  
Verzoeken wij u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen en te zenden aan: 
Nancy Tours Reizen, Postbus 4312, 6202 VA Maastricht en gelijktijdig € 249,- p.p. over te maken op
rek.nr. NL83ABNA0416115195 t.n.v. Nancy Tours Reizen te Maastricht onder vermelding van:
[postcode en huisnr] KERSTREIS   

U dient zelf te zorgen voor een goede reis- en/of annuleringsverzekering!