Overslaan en naar de inhoud gaan

9-daagse reis naar de Adriatische kust 9 t/m 17 april 2019

Datum
9 t/m 17 april 2019
Prijs
€ 655,- p.p.h.p. (€ 80,- toeslag 1-pers. kamer)
Verblijf/hotel

 

 

 

 

Het oergezellige familiehotel Laura (3 * en ook Duitstalig) ontvangt u met open armen  en de familie Fiorenzo Gardelli zal niets nalaten om uw verblijf tot een onvergetelijk vakantie te maken. In dit comfortabele typisch Italiaans hotel verblijft u in zeer schone en ruime kamers en ’s avonds wordt u onthaald op een voortreffelijk 5-gangen diner waarbij wijn en water inbegrepen is. De regionale keuken en de gastvrijheid zijn dan ook het visitekaartje van dit hotel. U wordt ontvangen met drankjes en hapjes en u zult zich direct thuis voelen.

Overnachting op heen en terugweg in de buurt van de Brennerpas

Inbegrepen excursies

 

 

 

 

  • Bologna ligt op zo’n 100 km van ons hotel . Bologna is een cultuurstad met een prachtige historische kern en fantastische gebouwen. Het symbool van de stad zijn de twee torens Asinelli en Garisenda. Deze stad wordt ook wel La Grassa ( de vette) genoemd vanwege zijn uitgebreide gastronomie. ( de pasta Bolognese) maar ook la Dotta( de geleerde) vanwege de oudste Universiteit ter wereld. Met een speciale Open Bus maken wij een stadsrondrit en gaan vervolgens met onze gids de stad verkennen. U zult er geen spijt van hebben! We zijn weer op tijd terug in ons hotel en het wordt beslist geen lange dagtocht!
  • De streek waar we ons hotel hebben is Emilia Romagna. Dit is de streek waar zeer goede wijn wordt gemaakt en dat gaan we natuurlijk ook proberen. Niet te ver van ons hotel bezoeken we een gekende wijnmakerij. We zijn er al vaker geweest en telkens een succes!
  • De Burchtstad Gradara ligt  majestueus tegen de bergen. Wij bezoeken deze pittoreske burchtstad en gaan dan ook nog San Marino bezoeken , de oudste en een van de kleinste republieken ter wereld. De vele winkeltjes lachen je toe !
  • Het nabij gelegen Cervia is zeker de moeite waard om ’s morgens of op een namiddag te bezoeken. De oude binnenstad en de haven  gaan we dus zeker bezoeken. Maar wat zeker zo boeiend is , zijn de Saline van Cervia. Hier wordt al eeuwenlang het zout uit de zee gewonnen. Als het weer het toelaat maken we met elektrische boten een excursie doorheen dit fantastische natuurgebied.  U zult versteld staan !                               
  • Op onze 9 daagse reis nemen we ook een dag of een middag vrij om zelf te kunnen genieten van Cesenatico met zijn knusse haven en leuke winkeltjes.
  • Een avond met muziek en dans hoort er zeker bij !

 

Heeft u besloten om mee te gaan, dan verzoeken wij u om het inschrijvingsformulier; zo volledig mogelijk in te vullen en dan via de knop inschrijfformulier verzenden te versturen, gelijktijdig kunt u het voorschot ad € 255,- p.p. en eventuele toeslag over maken op: IBAN nr: NL83 ABNA 0416115195   -   BIC nr: ABNA NL2A   t.n.v. Nancy Tours Reizen Maastricht onder vermelding van: [postcode en huisnr] Italië (bij inschrijving krijgt u twee à drie weken voor vertrek uw opstapbrief met de vermelding van restbetaling, opstapplaats en opstaptijd.)

U dient zelf te zorgen voor een goede reis- en/of annuleringsverzekering